David Alonso encapçalarà la candidatura del PP a Pollença

433

L’actual segon tinent de batle i regidor d’Hisenda, David Alonso, encapçalarà la candidatura del Partit Popular a les eleccions municipals de maig de 2023, a Pollença. Aquesta serà la tercera vegada que Alonso repeteix com a cap de cartell i ho fa amb la intenció de “donar continuïtat a un full de ruta dissenyat per impulsar projectes importants per a Pollença”

Proposat pel Partit Popular (PP) de Pollença, David Alonso ha comptat amb el suport unànime per ser candidat a la batlia per a les eleccions municipals de maig de 2023. El popular assegura que “encara que no sigui nou en això” afronta la campanya electoral amb “il·lusions renovades” i “a peu de carrer, com és el meu estil”, ha destacat.

Alonso, de 49 anys, és empleat de banca de professió i actualment és segon tinent de batle i regidor d’hisenda a l’Ajuntament. El popular repeteix com a cap de cartell amb “l’aval de l’experiència que li han proporcionat tots aquests anys al capdavant de la política municipal” i amb l’objectiu de “donar continuïtat a un full de ruta dissenyat per impulsar projectes importants per a Pollença”, ha apuntat.

Així mateix, ha agraït a tot el seu equip el suport rebut per tornar a liderar la candidatura i ha destacat les “ganes” i la “força” de tota la junta per a “seguir millorant la qualitat de vida dels pollencins”, ha conclòs.

PUBLICITAT
PUBLICITAT