DAVANTALS ALS BALCONS I POCA COSA MÉS, AIXÍ CELEBRARÀ POLLENÇA EL DIA DE LA DONA TREBALLADORA

242

La Mala Pècora Feminista anima tothom a penjar el davant a finestres i balcons amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. A més a més, anuncien una acció simbòlica a través de les xarxes, unes xarxes a les quals caldrà estar pendents, perquè La Mala Pècora Feminista anuncia que, a través d’Instagram, compartiran informació per cobatre fakes news. I és que, per mor de la covid-19, La Mala Pècora Feminista renuncia a fer res presencial.

Més enllà d’aquestes activitats que sorgeixen del col·lectiu feminista pollencí, l’ajuntament de Pollença també ha programat algunes activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. Per ser exactes, sota el títol de “Mes de la dona 2021”, s’han agombolat poquets actes. De fet, sobta que no hi apareixin els Reconeixements Clara Hammerl que, durant els darrers anys, s’han dedicat a col·lectius diversos de dones treballadores.

Dos espectacles sobre el tema de la dona treballadora, un taller i un contacontes virutal, una conferència i un programa a Ràdio Pollença, així com la lectura i publicació a les xarxes del manifest amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, és el senzill cartell d’aquest simple “Mes de la Dona 2021”.

Lluny no només en el temps, queden aquells anys en què gairebé cada dia del mes de març hi havia un acte per visibilitzar la lluita de les dones en el món laboral i el reconeixement a les dones que, des del silenci, han treballat no només en condicions de precarietat, sinó també sense el merescut reconeixement social.

PUBLICITAT

Per mor del confinament per la pandèmia de la covid-19, l’any passat, es va haver d’ajornar el Reconeiximent Clara Hammerl. Per això, durant les festes de la Patrona i no el 16 de març coincidint amb l’aniversari de la pedagoga i ànima del projecte de Colonya, es va retre homenatge un un ampli col·lectiu de dones que s’havien dedicat a la infermeria i a l’obstetricia. Aquest 2021, tan sols s’esmenta el Reconeixement Clara Hammerl al programa de mà difòs amb motiu del “Mes de la Dona 2021”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT