DAVANT LA DESGRÀCIA, SOLIDARITAT PER NETEJAR EL MOLL

280

Les conseqüències de la tempesta Glòria al Port de Pollença han estat nefastes. Tanmateix, però, davant la desgràcia, sorgeix la solidaritat d’aquells que es posen al capdavant per netejar el Moll. Així que, demà, dissabte 25 de gener, entre les 10 i les 13’30 hores, l’Associació Lions Internacional, amb la seva presidenta Susan Mackay al capdavant, organitzen una jornada per retirar els residus de la platja del Port de Pollença.

Tothom qui hi vulgui participar està convidat a fer-ho. Tan se val si poden dedicar mitja hora, una hora o tot el matí. Hi haurà tres punts de trobada: un a la platja de la Gola/Sail & Surf, un altre als Tamarells i un tercer a Llenaira. Allà guiaran les persones que vulguin col·laborar amb la neteja.

Des de l’ajuntament de Pollença, faciltiaran bosses i guants de plàstic. Tot i amb això qui vulgui dur-ho de ca seva, també ho poden fer.

Per altra banda, a diferents indrets de la Platja, hi haurà contenidors per deixar les bosses amb els plàstics i residus que s’hagin recollit.

PUBLICITAT

Els organitzadors esperen comptar amb la solidaritat de molts voluntaris. Per això mateix, demanen que se’n faci difusió.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT