DAMIÀ OLIVER ALLIBERA EL SEU ESPERIT SALVATGE

504
Foto: Nofre Fuster

El músic pollencí Damià Oliver ha estrenat el seu tema “Wild Spirit: esperit salvatge”, una cançó que ell mateix defineix com “un cant al mateix cor més enllà de fronteres i barreres mentals, culturals i emocionals que sent que tenia”.

Damià Oliver. Foto: Nofre Fuster

Escrita i publicada en tres idiomes diferents, i amb la col·laboració d’un trio de veus africanes -concretament, de Nigèria-, “Wild spirit” és fruit d’un viatge a Sud-àfrica, a on Damià Oliver va fer una mini gira de quatre concerts a Cape Town.

La cançó s’ha publicat amb la discogràfica catalana “Right here, right now” i ha estat afegida a la playlist editorial de Spotify anomenada “Fresh Finds España”.

Esperit salvatge: Wild Spirit ► Spotify: https://spoti.fi/2TkCSBE

PUBLICITAT

Espíritu Salvaje: Wild Spirit ► Spotify: https://spoti.fi/3cvC4R1

Wild Spirit: ► Spotify: https://spoti.fi/3czyG7U

La discogràfica, en una nota de premsa, explica així la cançó:

Els moments de màxima sensació d’alliberació que ha experimentat l’autor han estat quan ha deixat enrera les pròpies creences, i ha pogut sentir, de primera mà, l’aquí i l’ara: de vegades, en forma de carretera terrosa, de taxi que s’allunya de Cape Town per la vorera de la mar; d’incomoditats i de motxilles, de presones sense paraula i d’altres amb honor; de temps que es sent com a perdut i de temps que es sent com a recuperat, com de cop; d’hostatgeries i Backpacker’s, de mala sort i bona; a la fi, dels camins que porten al propi cor, sempre a dintre, testimoni immutable a qui sempre podem demanar consell i que mai ens nega una resposta.

Aquesta és la història d’una alliberació cultural, vital, de perspectiva i, al cap i a la fi, també de les pròpies emocions, sempre mutables, transitòries, i que deixen emprempta en cada un dels instants, com caselles d’un joc de taula per on la teva fitxa ha passat, que tenen el seu propi dibuix, i que, un cop assaborides, deixen pas a les noves caselles, sorprenents i inesperades, que ens esperen un cop hem tornat a llençar els daus.

La cançó està composta per Damià Oliver, mentre que la gravació, mescla i producció s’ha fet a Palma, als estudis Karma records per Dominic Massó i coproduïda per Damià Oliver. La canço compta amb la col.laboració de les veus de Victreys Atabhujie, Blessing Aramide i Jaqueline Pius.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT