CURSES DE BICICLETES, RALLIES, TRIATLONS… I ARA TAMBÉ, MOTOS D’AIGUA!

335

La saturació esportiva aquest més d’octubre al nord de Mallorca és total. I ara no només els que vagin en cotxe hauran de tenir en compte tots aquests esdeveniments, sinó també els que agafin la barca.

Aquests dies, del 18 al 24 d’octubre, s’està celebrant a Mallorca el campionat Mundial de Motos d’Aigua. Aquesta edició del Jetraid, conegut com el Dakar dels mars, es la número 24 i hi participen prop de 40 equips de tot el món: Espanya, França, Itàlia, Grècia, Bèlgica, Portugal i Amèrica de Sud. La seu és a Can Picafort, i a l’etapa d’aquest dissabte 23 d’octubre les motos passaran a tota velocitat per la badia de Pollença. La ruta és Can Picafort, cap Farrurtx, cap de Formentor, cap Pinar i Can Picafort. Les motos sortiran a les 10:00 i a les 12:00 ja tornaran a ser a Can Picafort per fer una carrera circular per la badia d’Alcúdia de 10 voltes.

Ruta que seguiran les motos d’aigua a l’etapa de demà dissabte

Els que hagin de sortir a pescar cal que tinguin en compte aquesta informació degut a l’elevat nombre de participants i a les velocitats de les motos, que poden arribar als 80 nusos (150 km/h).

Queixes d’entitats ecologistes

Diverses organitzacions ecologistes com Terraferida i MallorcaBlue han criticat l’organització d’aquest esdeveniment, ja que les motos passen per zones protegides.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT