CURS DE TEATRE D’IMPROVISACIÓ PER A ADULTS

244

L’actor Joan Ra Perelló impartirà un Curs de teatre d’improvisació per a adults. El Curs començarà el divendres 4 de març, a les 18’30 hores, en una sala del Convent de Sant Domingo, on hi havia la Residència de persones majors que els ha cedit l’ajuntament de Pollença. A més de ser el primer contacte amb els aprenents d’actors, la classe serà gratuïta.

El curs començarà aquest divendres 4 de març i s’allargarà fins al mes de juny. Les classes seran setmanals, cada divendres entre les 18’30 i les 20 hores, aproximadament.

El curs és obert a totes les persones, majors d’edat, amb o sense experiència teatral. De fet, el curs “està pensat des d’un vessant lúdic, per apropar-se al teatre d’improvisació, des del joc i per passar-ho bé”, explica el mateix Joan Ra a qui molt sovint l’hem vist actuar al costat de Xisco Valls. De fet, “el curs sorgeix de Cap de Fibló i pren forma entre en Xisco i jo mateix, però en Xisco ha començat a fer feina i, de moment, no podrà participar”, explica Joan Ra. Així i tot “l’he volgut posar en marxa”, conclou.

Les inscripcions al Curs de teatre d’improvisació estaran obertes mentre no s’arribi al màxim de 15 o 20 persones. O sigui que, encara que el Curs hagi començat, s’hi podrà afegir gent sempre i quan hi hagi disponibilitat. És més, la primera classes serà gratuïta, tant si comencen el 4 de març com si ho fan en una data posterior. Qui es vulgui inscriure, pot enviar un correu electrònic a capdefiblo2016@gmail.com

PUBLICITAT

El preu d’aquelles persones que participin al Curs sempre faran un donatiu de 35 euros cada més i aquells que hi vulguin anar de manera esporàdica, aleshores aportaran 10 euros per classe.

PUBLICITAT