CRÍTIQUES PER L’ESTAT D’ABANDONAMENT DE LA PLAÇA JOAN CERDÀ

417

Veïnats i usuaris de la plaça Joan Cerdà del Port de Pollença, just devora el quarter de la Guàrdia Civil, han fet a saber el seu mal estar per la deixadesa de l’Ajuntament de Pollença en el manteniment de la plaça i de les diverses instal·lacions municipals que hi ha.

Recordar que en aquesta plaça s’hi troben diverses instal·lacions d’esbarjo infantil i per adults que es troben en mal estat per mor d’una manca de manteniment. També els usuaris de la plaça manifesten el seu descontentament per la falta de conservació de l’arbratge del lloc. Per una part hi ha des de fa temps una palmera morta i seca a la que li van caient les fulles seques i per altra els pins que donen ombra i confortabilitat a la plaça fa anys que no els han podat les branques mortes que adesiara els van caient així com creixen els arbres.

Els pins de la plaça amb brancatge mort des de fa anys que va caient adesiara.

La falta de neteja és una altra de les queixes ja que arreu de la plaça hi ha plàstics i papers a terra i els bancs de fusta estan sense pintura de conservació des de fa anys i estan en bona part plens de cagarades d’ocell que ningú neteja mai.

Estat actual que presenten les engronsadores rompudes.

Pel que fa a les instal·lacions d’esbarjo infantil, a la falta de pintura per llevar l’oxidació que presenten algunes instal·lacions, s’hi suma que les engronsadores varen caure per podridura de la fusta i allà a terra estan sense que ningú les hagi retirat i reposat per unes de noves, tan sols fitades amb una cinta de la Policia Local.

PUBLICITAT
Els bancs bruts de cagarades d’ocell des de fa molt de temps que n’impossibiliten l’ús.

Nins i adults usuaris d’aquest espai públic a la primera línia del Moll estan decebuts per la manca de manteniment de la zona i perquè un dels pocs lloc per anar-hi a passar una estona agradable amb nins no presenta les condicions per fer-ho.

La falta de manteniment de les instal·lacions és ben visible amb la presència d’òxid als aparells.
PUBLICITAT