COSES PER FER AVUI I DEMÀ A POLLENÇA

123

Bingo solidari

Avui, dimarts 26 de desembre, dia de la Segona Festa per a alguns, dia feiner per a altres, a les 18 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença, hi ha un Bingo Solidari organitzat per la delegació pollencina de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Aquest és el primer de tres bingos que hi haurà a benefici de l’AECC al municipi de Pollença. concretament, demà dijous 28 de desembre, a les 17 hores, al Local Social de l’Associació Mar Blava del Port de Pollença, es farà el segon Bingo de Nadal de l’AECC, mentre que el tercer i darrer horabaixa de Bingo per a l’AECC serà l’1 de gener de 2018, a les 18 hores, al Club Pollença.

Taller al Museu de Pollença per a joves

Demà, dimecres 27 de desembre, a les 10 hores, al Museu de Pollença, començarà el taller “La vida quotidiana al bronze naviforme”; una activitat per a infants d’entre 8 i 11 anys que, de manera pràctica, aprendran com era la vida a la prehistòria. Aquesta és una de les activitats organitzades amb motiu de la inauguració de la Sala d’Arqueologia del Museu de Pollença.

PUBLICITAT

Aquest mateix taller es repetirà divendres 29 de desembre, a la mateixa hora i al mateix Museu.

Contacontes al Port de Pollença

A les 17 hores, a la Biblioteca del Port de Pollença, hi haurà un contacontes: El gegant de Cap d’Any.

Donació de sang

Entre les 18 i les 21 hores, al Local Social de l’AAVV del Port (c/ Mestral, 15), hi haurà una unitat mòbil de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les illes Balears per facilitar la donació de sang a qui estigui interessat.

Actes en motiu de la Diada de Mallorca

Finalment, a les 20 hores al Club Pollença, hi haurà una doble presentació amb motiu de la Diada de Mallorca: la del disc A les cales dels ulls de Vers endins i la del llibre Somnis compartits.

L’acte començarà amb la presentació del llibre Somnis compartits. La identitat mallorquina a debat, per part dels seus autors, Joan Pau Jordà i Sánchez, Joan Colom Ramis i Gabriel Mayol Arbona. Editat per Lleonard Muntaner, Somnis compartits és una invitació al debat, a la reflexió sobre la identitat dels mallorquins, perquè, com canta Guillem d’Efak, “un pobla no serà mai poble si no té somnis compartits”.

A continuació, Vers endins presentarà el disc A les cales dels ulls, un recull de poemes de diferents autors catalans d’ara i de sempre com Maria Mercè Marçal, Pau Vadell, Enric Casasses, Lucia Pietrelli i Miquel Bauçà, entre altres. Segons la revista Enderock, A les cales dels ulls és un treball “d’estil acústic proper al folk i al pop mediterrani”. A més a més, és el primer projecte de Vers endins que capitaneja la poeta i cantant Glòria Julià.

Aquest acte està organitzat per l’Obra Cultural Balear de Pollença amb motiu de la Diada històrica de Mallorca, el 31 de desembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT