CORS OBERTS EMPREN LES FIRES DE SEGONA MÀ

268

La Fundació Cors Oberts anuncia que el 25 d’octubre, entre les 9’30 i les 13’30 hores, organitzarà la primera Fira de Segona Mà, un projecte que tendrà continuïtat cada darrer diumenge de mes, al pati dels Sagrats Cors (carrer Mallorca, número 30, de Pollença).

El nou projecte de Cors Oberts té una doble intenció. D’una banda, pretén fer un món més sostenible venent objectes de segona mà, que ja no es fan servir, però poder ser útils a alguna altra persona. I, de l’altra, té una intenció social, ja que les persones que vendran els seus objectes de segons mà, són persones del municipi que travessen una situació econòmica difícil per diferents motius. Els ingressos procedents de la venda d’aquestes fires de segona mà, els ajudarà a ells i a les seves famílies.

Per poder complir amb la normativa covid-19, no només es limitarà l’accés dels compradors, sinó que també hi haurà un límit de venedors. Per tant, qui estigui interessat en participar a la Fira d’octubre, es pot posar en contacte amb la Fundació Cors Oberts a través del correu electrònic corsoberts@gmail.com. Cada mes se seleccionaran uns venedors.

Per accedir a la Fira, a més a més, s’establirà el pla covid-19, segons està establert a la legislació vigent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT