CORONAVIRUS A POLLENÇA, LA SITUACIÓ MILLORA AMB 11 ALTES

1018

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que, al final del dia d’ahir, es varen donar 11 altes i es va detectar un nou cas positiu. Per tant, ara mateix, al municipi de Pollença, el nombre de casos actius és de 16 persones amb infecció per SARS-CoV2.

De les tres persones hospitalitzades que segueixen des del Centre de Salut, la doctora Alejandra Valero senyala que “un està un poc malament,però els altres evolucionen bé”.

Quarantenes de 10 dies

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, va anunciar que les quarantenes dels contactes estrets de casos de covid-19 passaran de ser de 14 a 10 dies. Actualment, les quarantenes dels contactes es poden reduir a 10 dies si en el desè es fa una PCR i el resultat és negatiu. Ara, es vol rebaixar la quarantena a 10 dies sense necessitat d’una PCR negativa.

Ahir mateix, el metge especialista en salut pública, el pollencí Joan Carles March, apuntava aquesta mesura entre les possibles millores de la gestió de la pandèmia de la covid-19 a l’Estat espanyol. I és que March forma part dels experts que demanen una auditoria urgent de la gestió de la pandèmia que ahir publicaren una carta a la pretigiosa revista científica The Lancet.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT