TRES NOUS CASOS, SET ALTES

469

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que durant el cap de setmana, des del divendres 24 fins al diumene 26 de setembre, s’han diagnosticat tres nous contagis de coronavirus i s’han donat set altes. Per tant, després del cap de setmana, al municipi, hi ha 18 casos actius per infecció de SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 14 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 26 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 84 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 156,1 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.060 casos de coronavirus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT