Convocat el III Memorial Miquel Amengual per la Fira de 2023

147

Aquets dies, el Club Atletisme Pollença ha convocat el III Memorial Miguel Amengual, la cursa popular en memòria de l’esportista i activista Miquel Amengual. Coincidint amb els actes de la Fira de 2023, el Memorial Miguel Amengual es farà el dissabte 11 de novembre i tendrà com a punt de sortida i d’arribada la plaça dels Seglars.

A les 16 hores, hi haurà diferents curses per a les categories infantils. I, a les 16’30 hores, es donarà el sus a la cursa de 6Km.

Les inscripcions estan obertes a través d’Elitechip. Els participants faran un recorregut urbà d’aproximadament 6 quilòmetres per dins Pollença amb final pujant al Calvari per les Creus i baixant per l’Escalonada.

La primera edició del Memorial Miquel Amengual es va celebrar per la Fira del 2021, pocs mesos després del traspàs del polifacètic Miquel Amengual Grimalt, el 13 d’agost de 2021. En una de les seves múltiples facetes, Amengual va ser ser una figura important dins el Club d’Atletisme Pollença, exercint els càrrecs d’entrenador i de president, a més d’un destacat atleta i iniciador de molts pollencins en aquest esport.

PUBLICITAT
PUBLICITAT