CONVOCAT EL CURT CLUB, EL CERTAMEN PER A JOVES CREADORS AUDIOVISUALS

94

El Club Pollença ha presentat les bases del Curt Club 2022, el certamen que convoca el Club Pollença per a joves creadors audivisuals.

Amb l’objectiu d’incentivar la creativitat dels infants i joves, el Club Pollença limita la participació als menors de 20 anys, o sigui que només hi poden participar aquells que varen néixer després de 2002. L’altre límit que marquen les bases del Curt Club és el temps del curtmeatratge que, en cap cas, pot superar els 10 minuts, comptant els crèdits.

La temàtica i el gènere són lliures, i el format ha de ser digital, però es poden haver enregistrat amb mòbil, tauleta, càmera…

A més a més, els artistes hi poden presentar obres de manera individual o col·lectiva. En qualsevol cas, els treballs s’han d’enviar a través del correu electrònic curtclub@gmail.com, abans del 20 de juny, fent constar el nom, el dni, la direcció, el telèfon i correu electrònic de l’autor/representant del curtmetratge amb què concursen al Curt Club.

PUBLICITAT

Durant el mes de juliol, un jurat format per professionals del sector audiovisual, valoraran els curtmetratges presentats en aquesta edició del Curt Club i decidiran quins són els dos millors treballs; un serà el guanyador i l’altre, el finalista.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 300 euros i un diploma acreditant-lo com a tal, i el finalista podrà escollir entre un dinar o sopar al Club Pollença.

Des de l’any 2016, el Club Pollença organitza aquest certamen de curtmetratges de manera ininterrompuda. Aquests dos darrers anys, per mor de la pandèmia, no s’ha pogut celebrar l’acte públic de lliurament de premis. Ara bé, si disposen dels permisos pertinents, aquest 2022, la intenció és fer una festeta per lliurar els premis durant la qual es projectaran els dos curtmetratges distingits.

PUBLICITAT