CONVOCAT EL CURT CLUB 2021, UN PREMI PER ALS CREADORS MÉS JOVES

191

Aquests dies s’han presentat les bases que han de regir el Curt Club 2021, un premi creat pel Club Pollença amb l’objectiu d’incentivar els creadors més joves.

Des de l’any 2016, el Club Pollença organitza aquest certamen de curtmetratges de manera ininterrompuda.

L’edició d’enguany va adreaçada a tots aquells joves creadors nascuts després del 2001 que, individualment o col·lectiva, poden presentar les seves creaciós al Curt Club.

Els únics requisits que es demanen són: la durada dels curtmetratges amb els crèdits inclosos no pot superar els 10 minuts i s’han de presentar en format digital. El tema és lliure com també ho són els gèneres.

PUBLICITAT

Els curtmetratges s’han d’enviar abans del 15 de juliol, a través del correu electrònic curtclub@gmail.com. A més del curtmetratge, s’ha d’incloure el nom o noms dels autors, el DNI, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic.

Els premis

Un jurat format per persones vinculades amb el món de l’audiovisual valorarà els curtmetratges presentats i decidirà un guanyador i un finalista.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 300 euros i un diploma, mentre que el finalista guanyarà un dinar o un sopar al Club Pollença.

Sempre que les condicions derivades de la crisi de la covid-19 ho permetin, a principis d’agost, es farà un acte de lliurament dels premis al mateix Club Pollença. En el transcurs d’aquest acte, es projectaran els curtmetratges guanyador i finalista.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT