CONFIRMAT, ELS SONS DE NIT ACABARAN A SANT VICENÇ

289
The Sewing Cats clausuraran els Sons de Nit a la Cala Sant Vicenç.

Amb el cartell d’entrades exhaurides avui vespre, Las Migas oferiran el segon concert del cicle Sons de Nit al Claustre de Sant Domingo. I, a hores d’ara, s’ha confirmat que The Swing Cats tancaran el Cicle a la Cala Sant Vicenç.

El tercer i darrer concert d’aquests Sons de Nit de 2020 a Pollença, serà el proper dijous, 27 d’agost de 2020, a les 21.00 hores, a l’esplanada de cala Molins de Sant Vicenç i anirà a càrrec de The Swing Cats que presentaran “Used to be Duke”, un treball de swing dels anys 40 i 50, amb la impactant veu de la vocalista nord-americana Saphie Wells.

Tot i que l’entrada serà de franc, caldrà treure una invitació per poder controlar l’aforament estarà limitat per respectar les mesures sanitàries per la covid-19. De fet, inicialment, estava previst fer el concert davant l’Església, però es va canviar per mor de l’aforament.

Las Migas actuen avui al Claustre de Sant Dominog amb el cartell d’entrades exhaurides.

Entrades exhaurides per a Las Migas

Els Sons de Nit tornen avui 5 d’agost al Claustre del Convent de Pollença de la mà del grup flamenc Las Migas. I tal com va passar amb el concert de Maika Makovski el 2 de juliol, fa dies que les entrades estan exhaurides. I és que enguany degut a la covid-19 s’ha reduït l’aforament del Claustre per garantir la distància de seguretat entre els espectadors. S’ha passat dels 700 seients habituals a 280.

PUBLICITAT

Las Migas és un grup amb una llarga trajectoria de 15 anys. Està format per quatre dones i avui vespre presentaran al Claustre el seu darrer disc titulat “Cuatro”. Les integrants actuals del grup són les quatre “Migas” que formen aquest quartet insòlit: Roser Loscos de Lleida (violí), Marta Robles de Sevilla (guitarra), Alícia Grillo de Còrdova (guitarra) i Carolina Fernández ‘La Chispa’ de Mèrida (veu). A les 20 hores s’obriran les portes del Claustre i les 21 hores començarà el concert.

Música desconfinada

Com cada dimecres d’aquest estiu de 2020, avui també hi haurà Concerts de Música Desconfinada, entre les 20 i les 22 hores. A la plaça Major de Pollença, sonaran Dani i Joana, al Cap del Moll, Jive Jam i a cala barques, Jah Bles.

Divendres, entre les 20 i les 22 hores, també hi haurà Concerts de Música Desconfinada. Concretament, a Pollença, The Machines ompliran de notes la plaça dels Seglars i Llorenç Mas, el Monument. Per la seva banda, al Moll, serà Arnaud Bazh qui actuarà davant els Sis Pins i Jaume Mas, a la plaça Miquel Capllonch. A la plaça de cala Molins, hi haurà Marta Ferrer.

Els Concerts de Música Desconfinada són una iniciativa de l’àrea de Cultura de l’ajuntament de Pollença que s’ha pogut materialitzar gràcies a la col·laboració de l’Associació de Músics de Pollença. La intenció és ambientar el poble i, de passada, donar una mà als músics, així com també al sector de la restauració.

Després d’un mes de Concerts de Música Desconfinada, Cultura ha decidit continuar endavant amb aquests concerts de petit format, a la via pública, durant tot el mes d’agost i, possiblement, durant mig mes de setembre. Si més no, aquesta era la idea inicial, si el projecte funcionava. L’acollida ha estat bona.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT