CONCURS DE FOTOGRAFÍA: COMPARTINT LES PANADES, RUBIOLS I FORMATJADES

456

Les panades, els rubiols i les formatjades són per gaudir, però sobretot per compartir, tant en el moment de fer-les com en el moment de menjar-les. I com que enguany físicament podrem compartir molt poc, per les causes que tots coneixem, us proposam, tal i com ja vos vàrem anunciar fa uns dies, que participeu en aquest concurs. Només heu de compartir virtualment imatges de panades, rubiols i/o formatjades en sentit ampli. De passada, podreu guanyar un premi. Les regles d’aquest concurs són molt senzilles:

  1. Feis una fotografia, l’únic requisit és que surti almenys una panada, una formatjada o un rubiol. A partir d’aquí la llibertat és total. Pot ser una imatge d’una formatjada, o de tota la fornada; poden estar cuites, crues o pot ser una imatge del procés de fer-les; podeu sortir vosaltres, o simplement el resultat de la vostra feina.
  2. Enviau la fotografia al WhatsApp de Punt Informatiu (652 04 07 91) o per email a edicions@elgall.com. Teniu fins dilluns de Pasqua, 5 d’abril.
  3. Les imatges que s’enviïn s’aniran publicant a puntinformatiu.cat en diverses publicacions.
  4. El dimarts 6 d’abril s’obrirà una votació on line a la qual es podran triar les tres imatges que més hagin agradat. La votació romandrà oberta una setmana.
  5. Els autors de les tres imatges més votades guanyaran un llibre de cuina de “El Gall Editor”, que podran passar a recollir per la redacció de Punt Informatiu a la plaça de ca les Munnares.
PUBLICITAT
PUBLICITAT