CONCERT HISTÒRIC PER CLOURE EL FESTIVAL BHTVN

116
El Cuarteto Quiroga tancara el Festival BHTVN.

Aquest divendres 30 d’octubre, a les 20 hores, a l’església de Monti-Sion, el Cuarteto Quiroga oferirà un concert històric per cloure el Festival BTHVN, que aquest estiu ha acollit Pollença amb motiu del 250 aniversari de Ludvig van Beethoven.

Tal i com va avançar puntinformatiu.cat, el repertori d’aquest darrer concert del Festival BHTVN, el Cuarteto Quiroga interpretarà les darreres obres que Beethoven va escriure. Es tracta del Quartet de corda número 15 en la menor Op. 132 i el Quartet de corda número 15 en Fa Major Op. 135.

Format pels violinistes Aitor Heiva i Cibrán Sierra, el violanista Josep Puchaes i la violoncel·lista Helena Poggio, el Cuarteto Quiroga és una de les formacions més reputades d’Europa. No debades, el 2018, va rebre el Premi Nacional de Música.

Aquest concert s’havia de celebrar el dissabte 10 d’octubre, però, “per causa de força major i alienes a l’organització del Festival”, es va demorar fins aquest divendres 30 d’octubre. Des de l’organització, demanaren disculpes i apuntaren que “si algú de vosaltres desitgés una devolució de l’importa de l’entrada, el pot sol·licitar” a través del correu electrònic beethovenmallorca2020@gmail.com o dels telèfons 636022296 i 677867681.

PUBLICITAT

Un Festival excepcional

El diumenge 20 de setembre, l’Orquestra de Cambra de Mallorca dirigit per Bernat Quetglas inaugurà el Festival BHTVN amb el Concert per a piano i orquestra núm. 1 amb Magí Garcías com a pianista solista i el Concert per a piano i orquestra núm. 4 amb Andreu Riera com a pianista solista.

El següent concert va estar dedicat a la música de cambra. Els pianistes Magí Garcías i Andreu Riera, el violinista José Manuel Álvarez Losada i la violoncel·lista Zuzna Sosnowska interpretaren la Sonata per a violoncel i piano núm.4, la Sonata per a violí i piano “La Primavera” i el Trio per a violí, violoncel i piano “El fantasma”.

El tercer concert del Festival es va dedicar al simfonisme. L’Orquestra de Cambra de Mallorca amb Bernat Quetglas a la batuta interpretaren la Setena Simfonia i el Concert per a violí, amb José Manuel Álvarez Losada com a solista.

Recollint l’esperit polític i social de Beethoven, el Festival planteja una sèrie d’activitats complementàries com un concert a Cala Barques (Cala Sant Vicenç), mentre voluntaris netejaven la platja; una flashmob a la Plaça, diverses taules rodones…

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT