CONCERT D’ORGUE A L’ESGLÉSIA DEL CONVENT

161
La pollencina Maria Rotger és part activa de Disperses amb qui presenten Radiofémina, un espectacle entre teatral i audiovisual que posa la mirada sobre tres grans dones que han influït a la vida de Mallorca: Clara Hammerl, Aurora Picornell i George Sand.

Aquest diumenge 7 de març, a les 19 hores, a l’Església del Convent, hi haurà un concert d’orgue a càrrec de la comanyina Musicarrania. Amb aquest concert, s’obrirà la programació cultural del mes de març al municipi de Pollença.

Tota una oportunitat per escoltar les notes d’un orgue considerat una de les joies més representatives de l’art organístic del segle XVIII. De fet, fou construït per l’organer valencià Lluís Navarro, l’any 1732.

Les persones interessades en assistir a aquest concert de música sacra han de saber que l’entrada és gratuïta, però que l’aforament és limitat. Per això, cal reservar prèviament l’entrada telefonant al 674 78 19 91 de dimarts a dissabte, entre les 10 i les 14 hores.

La programació del mes de març es completa amb espectacles de circ i de màgia, així com també teatre i, fins i tot, alguna conferència.

PUBLICITAT

Dia 13 de març, a la Sala d’Actes del Moll, hi haurà un espectacle de màgia del Gran Cassanyes. El 14 de març, al Club Pollença, la companyia Cultural-Ment posarà en escena l’obra Anar a Saturn i tornar, mentre que el 20 de març, la companyia Disperses, presentarà Radiofémina, un muntatge teatral en el qual cal destacar la presència de dues pollencines: la polifacètica Maria Rotger, com a intèrpret i co-responsable de Disperses, i el personatge de la pedagoga i referent de Colonya, Clara Hammerl.

Entre aquestes dues funcions teatrals, dia 19 de març, al Club Pollença, hi haurà una conferència de Joan Círia sobre “Vuit dones músics de Mallorca del segle XIX”.

Finalment, dia 21 de març, a la plaça Miquel Capllonch, la companyia La Marciana presentarà l’espectacle de circ La Marciana.

PUBLICITAT