Concert del futur a Pollença: IA, rock en directe, hologrames i pintura en temps real en un mateix escenari

122

Divendres, 16 de juny, Pollença s’omplirà de música i innovació amb el concert pseudomusical de rock “InmorthIA: El mundo del mañana”. Aquest no és un concert ordinari, sinó una experiència artística única que fusiona diferents formes d’expressió en un mateix escenari.

Un espectacle multidisciplinar

La productora mallorquina HYDE XXI, juntament amb el seu grup de música, ha creat aquest espectacle revolucionari que transportarà el públic a un futur imaginari anomenat “InmorthIA”. El format pseudomusical, una nova tendència artística alternativa de petit format, és el cor de l’espectacle, que ofereix una combinació fascinant d’intel·ligència artificial, música rock en directe, projeccions de vídeo impactants, hologrames humans i 3D, relats en vídeo i entrevistes, monòlegs, pintura en directe, sorteig de quadres i un Llibre Smart interactiu.

Pintura en directe i participació interactiva

Una de les propostes més innovadores d’aquest espectacle és la pintura en directe, a càrrec de l’artista Sebastián Bauzá. Durant el concert, Bauzá crearà una obra d’art en temps real. Al finalitzar l’espectacle, el quadre serà sortejar entre els assistents que hagin utilitzat l’aplicació mòbil de l’esdeveniment. Aquest moment serà sens dubte un dels més esperats i emocionants de tota la nit. Qui serà l’afortunat guanyador?

Un viatge al futur d’InmorthIA

L’objectiu d’aquest espectacle és convidar el públic a reflexionar sobre el futur de la societat en un context cada vegada més tecnològic i dominat pels algoritmes. Mitjançant una perspectiva ètica i centrada en els drets humans, “InmorthIA: El mundo del mañana” busca explorar els impactes de la tecnologia en la vida de les persones. És una oportunitat única per a cada espectador reflexionar sobre com avança la nostra societat, els dilemes als quals ens enfrontarem i els límits de la nostra pròpia expansió.

PUBLICITAT

Si busqueu una experiència artística inigualable i un concert que uneixi música, tecnologia i reflexió, no us podeu perdre “InmorthIA: El mundo del mañana”. Us convidem a explorar el futur des de l’escenari del Claustre de Sant Domingo de Pollença en aquesta nit tan especial. Descarregueu l’aplicació mòbil i prepareu-vos per a una experiència única i inoblidable.

PUBLICITAT