CONCERT DE MÚSICA SACRA AMB MOTIU DEL CENTENARI DELS SAGRATS CORS A POLLENÇA

134

Aquest 2021 fa cent anys que les Missioneres dels Sagrats Cors s’instal·laren a Pollença. Per aquest motiu, han programat diversos actes espaiats en el temps i complint amb les restriccions sanitàries vigents.

El proper diumenge 18 d’abril, a les 19 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Pollença, hi haurà un Concert de Música Sacra a càrrec de tres dones: la soprano Marcela Iguanzo, la pianista Suzanne Bradbury i la violoncel·lista Mareire Schünemann.

Les persones interessades en assistir-hi poden adquirir les entrades de manera anticipada per 15 euros. Per això, poden passar pel Convent de les Missioneres dels Sagrats Cors, al número 30 del carrer de Mallorca, a Pollença o fer-ne una reserva a través del telèfon 685 366 924. Cal recordar que, degut a la pandèmia del coronavirus, l’aforament és limitat.

La recaptació de l’entrada es destinarà a la Fundació Cors Oberts, que duu a terme diversos projectes solidaris enfocats pal·liar la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia de la covid-19.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT