CONCERT DE CRISTINA VILALLONGA & ALBERT BOVER A LA FUNDACIÓ DIONÍS BENNÀSSAR

195
Cristina Villalonga i Albert Bover.

El diumenge 25 de juliol, a les 19’30 hores, a la Fundació Dionís Bennàssar (c/ Roca, 14) de Pollença, la cantant Cristina Villalonga i el reconegut pianista de jazz Albert Bover oferiran un concert de veu i piano amb temes de jazz i un repertori internacional. El preu de l’entrada és de 12 euros i es poden reservar prèviament a través del correu electrònic info@cristinavilallonga.org, ja que l’aforament és limitat.

La veu de la cantant, música i compositora Cristina Vilallonga s’uneix al pianista Albert Bover, (“pura seda en las teclas, seduce en todas sus improvisaciones” segons el periodista del diari Gara, Javier Aspiazu), per presentar cançons del seu darrer disc, Nus. En aquest treball, a més de cançons pròpies de Villalonga i versions d’autors llatinoamericans, també hi ha cançons en espanyol, català i francès a partir de poemes de Théophile de Viau, Víctor Obiols, Blanca Llum Vidal.

Bover i Vilallonga actuaren a les Primaveres Musicals del Club l’any 2019. Per tant, són coneguts per a una part del públic pollencí que el proper diumenge 25 de juliol, tenen una nova oportunitat d’apropar-se al poderós univers musical i poètic de Villalonga i Bover.

PUBLICITAT
PUBLICITAT