CONCENTRACIÓ EN MIG DE MAR PER DEMANAR SOL·LUCIONS PER A LA BADIA DE POLLENÇA

570
Cartell de l'esdeveniment

Aquest dissabte 3 de setembre tindrà lloc al Port de Pollença una concentració reivindicativa i lúdica amb l’objectiu de posar el focus sobre la necessitat d’aplicar mesures urgents per millorar l’estat de l’ecosistema de la badia.

“Enguany s’han elaborat dos estudis sobre l’estat de l’aigua de la badia, per tant, sabem quins són els problemes, sabem el que s’ha de fer i sabem quines són les administracions competents, però és mobilitzant a la població quan s’aconsegueix un canvi” explica Josep Vives d’Arrels Marines, una de les dues entitats organitzadores de l’esdeveniment, juntament amb Mar de Fondo.

La concentració, anomenada Paddle Out, serà de 10 h a 12 h, i una vegada finalitzat un petit recorregut que es farà entre la platja del Moll i la Fortalesa, hi haurà música , beguda i qualque cosa per picar a la zona de l’aturada de busos. Està previst que l’acte s’allargui fins a les 15 hores. Per accedir a la mar es recomana fer-ho per un dels tres canals d’entrada situats entre la zona portuària i la base militar. Una vegada reunits totes les persones es farà un petit recorregut, direcció a la Fortalesa.

L’objectiu de la jornada, segons Vives, és que “sigui una jornada divertida a la qual la gent s’ho passi bé i pugui conèixer altres persones amb les mateixes inquietuds. Es tracta de fer xarxa i crear una comunitat crítica, que si veu que alguna cosa té un impacte ambiental reaccioni per aconseguir un canvi que és ben necessari”.

PUBLICITAT

Una d’aquestes problemàtiques sobre les quals es vol cridar l’atenció són els fondejos incontrolats, per aquest motiu el recorregut de la concentració es farà per la zona on hi ha major concentració d’aquestes embarcacions.

Aquest serà el segon Paddle Out que es fa a Mallorca, després que l’any passat se’n fes un a Portals.

El manifest, les inscripcions i tota la informació sobre el Paddle Out es pot trobar a mardefondoproject.com/paddle-out o a arrelsmarines.org.

PUBLICITAT