COMPRES PER INTERNET? ELS INTERNAUTES RESPONEN

175

La pandèmia ha fet augmentar les compres per internet, d’això no hi ha dubte. I per si aquest augment no era suficient, aquests dies ens estan assetjant amb una intensa campanya de publicitat a tots els mitjans a causa del Black Friday. Ara però, tenim l’opció de fer les compres per internet, però fer-lesa comerciants locals gràcies ala nova web de Teixit Empresarial comprapollença.com,que es va presentar per la Fira.

Per tots aquests motius, i tenint en compte que segons l’INE més d’un 50 per cent dels Balears compra de manera periòdica per Internet, a Punt Informatiu hem volgut saber quins són els costums dels nostres lectors en aquest sentit. El 17 de novembre des de puntinformatiu.cat es va compartir una enquesta que plantejava dues qüestions: Amb quina freqüència compres per internet? I quins productes compres per internet? I els resultats foren els següents.

A la primera pregunta, de les 24 respostes que es varen donar, 7 persones respongueren que no compren mai per internet, mentre que altres 7 varen respondre que fan una compra cada 3 mesos. D’altre banda 6 internautes varen admetre fer una o dues compres al més, i altre 2 que fan compren per internet de manera molt circumstancial.

Pel que fa a la segona qüestió, el que compren més per internet els lectors de Punt Informatiu són entrades per entrades d’espectacles, bitllets per viatjar, reserves d’hotel… En segona posició hi ha els aparells d’electrònica. El tercer més comprat és la roba i complements i el quart llibres, pel·lícules o còmics.

PUBLICITAT
PUBLICITAT