COMENÇA UN NOU CURS I L’AJUNTAMENT ENCARA NO HA PAGAT LES AJUDES DE LLIBRES ESCOLARS DEL CURS PASSAT

187

El 22 de juliol es va publicar al Punt informatiu Pollença la notícia referent a les queixes del pares d’alumnes pollencins que havien sol·licitat les ajudes de l’Ajuntament de Pollença per adquisició de llibres del curs escolar 2020-2021 quan el curs escolar ja havia acabat.

A principis de setembre i una vegada iniciat el nou curs escolar 2021-2022, les famílies encara no han pogut cobrar aquestes ajudes que ha de pagar l’Ajuntament de Pollença, i tampoc ha sortit la línia d’ajuts per al present curs 2021-2022, fets dels quals es queixen aquests famílies.

Les famílies afectades consideren tot un despropòsit que molts de mesos després d’haver fet front a l’adquisició de llibres escolars del curs 2020-2021 encara és l’hora que no s’hagin cobrat, i així es demostra l’escàs interès municipal en dur endavant la convocatòria. A més a més ja han hagut de pagar els llibres del nou curs que s’acaba d’iniciar i l’Ajuntament ni tan sols ha dit si trauran línia.

Cal recordar que per a demanar-les ajudes era necessari presentar les factures de compra dels llibres i material subvencionat, a més d’una còpia de la declaració de la renda, llibre de família i el compromís de què en acabar el curs, l’alumne dipositarà els llibres i materials educatius didàctics susceptibles de ser reutilitzats, al centre escolar. Ja fa uns mesos el Delegat d’Educació, Josep Marquet, va dir que, dels 20.000 euros que hi havia disponibles per a aquelles ajudes, se’n varen demanar 6.000 euros i que des d’Educació s’havien tramitat els expedients, però que tota la documentació de les sol·licituds de les ajudes es trobava aturada en els processos administratius interns.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT