Comença la temporada de cinema al Club Pollença i aquesta és la cartellera

191

Amb el mes d’octubre, comença la temporada de cinema al Club Pollença que, com aquests anys passats, serà en dijous, a les 20’30 hores. També es manté el preu de l’entrada que és de 4 euros per als socis i de 6 euros per als que no ho són.

El primer film de la temporada serà Ali & Ava, un drama romàntic dirigit per Clio Barnard. La directora britànica explica, a través d’Ali & Ava, la història d’amor entre un DJ britànic pakistanès i una mestra irlandesa mare de quatre fills.

L’argument d’Ali & Ava són dues persones que se senten soles. I, a través de Sofia, la filla dels llogaters eslovacs d’Ali a qui Ava cuida. A partir d’aquí i durant un mes lunar, una connexió profunda comença a créixer entre ells, malgrat les seqüeles de la relació anterior d’Ava i la confusió emocional d’Ali; i tot això alimentat per la passió de tots dos per la música.

L’any 2021, Ali & Ava va rebre premis com el de millor film britànic i a millor actor als Premis BAFTA, així com també el de millor actor i música del British Independent Film Awards (BIFA) i a la Secció Oficial del Festival de Sevilla.

PUBLICITAT

Després d’aquest Ali & Ava, vendran altres films com El acusado del francès Yvan Attal (13 d’octubre), Todo el mundo odia a Johan del noruec Hallvar Witzø (20 d’octubre) o Fuego de la francesa Claire Denis (27 d’octubre).

PUBLICITAT