COMENÇA UN CAP DE SETMANA D’ACTIVITAT FRENÈTICA A POLLENÇA

139

Avui comença un cap de setmana veritablement intens a Pollença. La fira del vi i Sant Jordi ompliran d’activitat els carrers de Pollença, però encara hi ha més coses. Xerrades ornitològiques, circ i música clàssica completen una agenda frenètica.

Consulta les activitats de Sant Jordi a l’ESPECIAL SANT JORDI, FIRA DEL LLIBRE 2018

Consulta totes les novetats, els horaris i el preu a l’ESPECIAL FIRA DEL VI 2018

ALTRES ACTIVITATS

El dissabte 21 d’abril a les 15’30 hores hi haurà una nova “xerrada cafe” ornitològica al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola. Aquesta vegada visita el centre l’ornitòleg Mike Montier, membre de GORA-Grup d’Observació de Rapinyaires d’Albercutx, que parlarà de “La migració d’aus a través de Mallorca”. Aquestes xerrades són gratuïtes i consisteixen a passar una estona fent un cafè i conèixer l’actualitat ornitològica de l’illa.

PUBLICITAT

El diumenge 22 d’abril a les 12 hores hi haura circ a la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. Mira’t és un espectacle de la companyia Circ Pànic que mescla l’humor, els malabarismes i la reflexió al voltant d’una gran estructura de fusta.

També el diumenge 22, a les 20 hores, continua el cicle Primaveres Musicals al Club Pollença amb un concert de piano a càrrec de Magí Garcies, que interpretarà composicions de Rachmaninov. L’entrada és gratuïta per socis, mentre que per no socis te un preu de 10 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT