COM POT SER QUE L’HOTEL FORMENTOR EXPLOTI UN APARCAMENT DE TITULARITAT MUNICIPAL?

455

Fa un mes, la coalició Junts Avançam va denunciar que l’Hotel Formentor continuava explotant l’aparcament que, juntament amb altres vials i zones verdes d’aquella urbanització, havien estat cedides a l’Ajuntament “per poder obtenir la llicència de reforma de l’Hotel”.

Ha passat un mes i Junts Avançam continua demanant que l’Ajutnament “gestioni directament l’aparcament, ja que des del 15 de juny, ja és de titularitat municipal, que rebaixi els preus i que restitueixi la legalitat vigent”.

Durant aquest mes, alguns pollencins s’han sumat a la demanda de Junts Avançam. En aquest sentit, el col·lectiu “Disfrutar Pollença”, que duu a terme una recollida de signatures per accedir a Formentor, demana aclarir la situació legal dels aparcaments i vials de Formentor “planificats al mapa urbanístic de les illes Balears com a Xarxa viària de domini públic”.

Explotació “il·legal”

Un mes després de les “cessions obligatòries i gratuïtes que la Immobiliària Formentor SA va cedir a l’Ajuntament per poder obtenir la llicència de reforma de l’Hotel”, l’aparcament continua essent explotat per l’Hotel. Per aquest motiu, Junts Avançam reclama que s’acabi amb aquesta greu irregularitat. I és que “l’Hotel Formentor el segueixi explotant i fent negoci de forma irregular, sense tenir cap concessió de l’Ajuntament”. De fet, “no hi ha hagut cap canvi i l’Hotel segueix cobrant per poder aparcar de forma abusiva i il·legal”.

PUBLICITAT

Per a Junts Avançam, “estam davant una situació molt greu, en la qual no només la propietat de l’Hotel Formentor ocupa els terrenys de l’aparcamemt, sinó que en fa negoci, explotant-lo com si aquí no hagués passat res”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT