COM HA DE SER LA REOBERTURA DE BARS I RESTAURANTS?

676

Ahir, dilluns 22 de febrer, el portaveu del Govern de les illes Balears, Iago Negueruela, va anunciar la reobertura de bars i restaurants a partir del 2 de març, en una reobertura que va qualificar de “molt lenta”.

Aquest anunci ha estat rebut amb “nerviosisme” per part dels empresaris que, sobretot, es queixen de la deficient comunicació per part del Govern de les illes Balears. I és que, previsiblement, aquest divendres 26 de febrer, un Consell de Govern Extraordinari aprovarà les mesures per a la reobertura de bars i restaurants, tancats des que es va decretar el nivell de risc extrem de contagi a les illes Balears. A hores d’ara, però, els sectors implicats desconeixen amb quins aforaments, horaris… regiran la reobertura.

Gairebé al mateix temps, el primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, també va comparèixer per anunciar un pla de desescalada a aquell país, principal emissor de turistes al municipi de Pollença. En aquest cas, fixava el 17 de maig i en funció de les dades epidemiològiques, es relaxaran les restriccions de viatges internacionals.

Davant aquesta realitat, puntinformatiu.cat vol saber l’opinió dels lectors.

PUBLICITAT

PUBLICITAT