COM ANAR AL CEMENTERI PER TOTS SANTS

500

Tot i que des de fa uns anys la majoria de pollencins visiten el cementeri dies abans de Tots Sants per evitar les aglomeracions, encara i ha un bon nombre de persones que van arreglar les tombes dels seus difunts i a posar els cossiols el mateix dia de Tots Sants o just el dia abans. A més enguany es tornarà a fer la missa al cementeri, després que l’any passat s’anul·lés per la pandèmia.

Per aquest motiu, i com es fa cada any, la Policia Local ha pres una seria de mesures per facilitar el transit a la zona. Tant el diumenge 31 d’octubre com el dilluns 1 de novembre, només es permetrà el trànsit de cotxes al camí del cementiri en un sentit, del poliesportiu cap a Santuïri.

A més, aquests dos dies s’habilitarà com a pàrquing un bocí del solar situat al costat del camp de futbol del poliesportiu.

Missa al cementeri i misses de difunts

La missa al cementiri serà a les 11 hores del matí, hi haurà aforament limitat, s’haurà de dur mascareta i respectar la distancia de seguretat. Les misses de difunts seran a les 18 hores a l’església del Port de Pollença, i a les 19,30 hores a l’església de Pollença.

PUBLICITAT

Més de 100 tombes sense propietari

Durant aquest any s’han detectat més de 100 tombes que no tenen propietari o que no s’ha pogut localitzar. Aquestes tombes passaran a mans de l’Ajuntament. Quan això passi, moltes d’elles que es troben en mal estat podran ser arreglades. A més, a l’actualitat no hi ha cap tomba a la venda i hi ha més de 100 famílies en llista d’espera.

Un nou tanatori el 2022

El regidor de serveis Andres Nevado, ha afirmat a Radio Pollença, que el projecte per fer el nou tanatori ja està enllestit i que aviat sortira a exposició pública. Aquest nou edifici estarà ubicat a final del cementiri a la zona més propera a les instal·lacions d’EMSER. Segons Nevado, si la tramitació del projecte transcorre sense problemes, el nou tanatori podria estar acabat el 2022.

PUBLICITAT
PUBLICITAT