COLONYA MOSTRA LA FÀBRICA EN UN VÍDEO

1051
El Claustre del Convent va ser l'escenari de l'Assemblea General Ordinària de Colonya.

Durant l’Assemblea General Ordinària de Colonya, celebrada ahir, dijous 23 de juliol, al Claustre de Sant Domingo, s’informà els assistents de la situació en què es troba el projecte de la nova seu de Colonya a l’antiga fàbrica de Can Morató.

A través del següent vídeo podeu veure la situació de degradació que presenta ara mateix l’antiga fàbrica de catifes de Can Morató i també saber quina és la idea de Colonya Caixa Pollença per al futur.

L’Assemblea General Ordinària

Ahir, dijous 23 de juliol, al Claustre de Sant Domingo per complir amb les mesures de seguretat sanitària, Colonya va celebrar l’Assemblea General Ordinària.

A l’aire lliure i garantint les distàncies físiques de seguretat entre els consellers, durant l’Assemblea, entre altres qüestions, es varen aprovar els comptes anuals de l’exercici 2019, els quals posen de manifest l’evolució positiva de l’Entitat que va tancar aquest exercici amb un volum de negoci de més de 1.100 milions d’euros.

PUBLICITAT
Durant l’Assemblea General Ordinària, es tractar sobre diversos temes com ara la quantitat de doblers que es destinar a l’Obra Social.

També es va aprovar la proposta de distribució de resultats, per la qual cosa la quantitat que es destinarà a Obra Social aquest 2020 serà de 741 mil euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT