COLIFOR  AMB  SAFRÀ

167

Eva Remolina – AMIC

La coliflor admet moltes altres opcions a més de bullida o gratinada que és com normalment es consumeix. Aquesta recepta és senzilla, econòmica i farà que vegis aquesta verdura des d’una altra perspectiva, la qual segurament, et sorprendrà.

Ingredients:

– 1 coliflor.

PUBLICITAT

– 1 ceba.

– 50 g de formatge ratllat.

– Brins de safrà.

– Oli.

– Sal.

Per a l’arrebossat:farina i 1 ou.

Preparació:

– Rentarem la coliflor i la tallarem en rams.

– En una olla amb aigua i sal, bullirem la coliflor durant uns 10 o 15 minuts.

– Acabada la cocció, colarem (reservant el brou), arrebossarem i fregirem.

– Quan la coliflor estigui daurada per tots dos costats, la reservarem.

Mentrestant, rentarem i pelarem la ceba i la tallarem en làmines o en daus, al gust de cadascú.

– En una paella, fregirem la ceba fins que estigui escalfada, moment en el qual afegirem el safrà i remourem.

– A continuació, posarem una cullerada de farina, el formatge ratllat i el brou que va sobrar de la cocció de la coliflor.

– Remourem tot i cuinarem a foc lent durant uns 20 minuts.

– Servirem tal qual, o triturarem la salsa.

PUBLICITAT