CIRC BOVER PRESENTA ÀVOL AL MOLL

169

Aquest dissabte 24 d’octubre, a les 12 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de pollença, el Circ Bover presenta Àvol. Tal i com apunten des del mateix Circ Bover, “l’entrada és lliure, gratuïta i controlada fins a completar l’aforament”, motiu pel qual “demanarem el contacte a l’entrada per seguir tots els protocols de seguretat, podeu agilitzar aquest tràmit emplenant el següent formulari i assegurant-vos la vostra plaça!”. Podeu fer aquest tràmit, a través del següent enllaç.

Àvol introdueix l’espectador en un univers singular que es transforma i transforma el públic. Quatre personatges trapelles habiten aquell món de canyes de bambú i cordes. Els personatges no podran viure el desafiament constant d’un a l’altre, d’ells amb ells mateixos, dels elements que els envolten i de l’equilibri, posant al límit un espectacle enèrgic, simpàtic i original.

Àvol arriba després de cinc anys d’investigació amb el bambú i les seves possibilitats aplicades al circ com ho demostren els espectacles Vincles, Nòmades i Sentinel amb els quals ha rebut 5 premis i fet més de 400 funcions, algunes de les quals a Pollença. De fet, Àvol va tancar el Festival Circaire d’Alcúdia 2020.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT