CINQUANTA-DOSÈ DIA: REACTIVEN LES OBRES MUNICIPALS

377
Les il·lustracions dels Moros i Cristians fetes per l'artista Georgina Gamundí ornamenten el mostrador de la Farmàcia Ventayol de Pollença. Foto: Xesca Serra.

Ahir, dimecres 6 de maig, cinquatadosè dia d’estat d’alarma, la Policia Local va detenir un home al Port de Pollença per negativa a indentificar-se i resistència i agressió als agents de l’autoritat. L’home també va ser denunciat.

La resta de la jornada va transcórrer amb tranquil·litat tant als carrers com al Centre Sanitari, on, com es va avançar ahir, es preparen per fer les proves de Covid-19 que aviat farà Atenció Primària.

Reactiven contractes d’obra

Des de l’ajuntament de Pollença, el batle Bartomeu Cifre Ochogavia ha anunciat que es reactivaran els contractes d’obres, després que es publicàs al BOE. Per tant, “ja podem tornar a iniciar les obres començades que estaven aturades. Tot ique voldríem fer noves licitacions de projectes que tenim en marxa, que és una reactivació important, el govern no ha prorrogat la possibilitat de fer inversions financerament sostenibles, excepció feta de les de serveis socials”.

Avui capvestre, els batles de municipis de la Zona Nord de Mallorca i de Serra de Tramuntana tenen una eunió online amb la presidenta del Govern de les illes Balears, Francina Armengol, i una de les qüestions que li plantejaran serà, precisament, aquesta de les inversions financerament, sostenibles.

PUBLICITAT

Finalment, avui també el batle Cifre Ochogavia s’ha de reunir amb el sector hoteler i habitatges vacacionals “per explicar què passa amb Costes, perquè sembla que no ho han entès i els explicarem el procediment”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT