CINEMA AL CLUB: UN BLANCO, BLANCO DÍA

95

Avui, dijous 26 de novembre, a les 20’30 hores, hi ha sessió de cinema al Club Pollença. Es projectarà el film Un blanco, blanco día de Hlynur Palmason. Com és habitual, la pel·lícula es podrà veure en versió original, o sigui en islandès, i subtítols en espanyol.

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat i de 6 euros per als que no ho són.

Tràiler del film Un blanco, blanco dia que es projecta avui al Club Pollença.

Un blanco, blanco día és un thriller sobre la família, que es va estrenar l’any 2019. Interpretada per Ingvar Eggert Sigurdsson, Ída Mekkín Hlynsdóttir, Hilmir Snær Guðnason, Sara Dögg Ásgeirsdóttir, Björn Ingi Hilmarsson, Elma Stefania Agustsdottir, Haraldur Ari Stefánsson, Laufey Elíasdóttir, Sigurður Sigurjónsson, Arnmundur Ernst Björnsson i Þór Hrafnsson Tulinius, Sverrir Þór Sverrisson, en el transcurs dels 109 minuts de durada, el film explica com, en una llunyana ciutat islandesa, un cap de la policia jubilat comença a sospitar d’un home que va tenir una aventura amb la seva dona, traspassada fa poc arran d’un accident de trànsit. Poc a poc, la seva obsessió per descobrir la veritat s’acumula, mentre comença a posar-se en perill ell mateix i els seus éssers estimats.

Mesures covid-19

Per fer front a la pandèmia del coronavirus i evitar contagis, s’ha reduït l’aforament del Saló d’Actes a 80 persones i s’ha de respectar el distnaciament físic. A més a més, és obligat dur mascareta i usar gel hidroalcòlic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT