Cinema al Club: LA METAMORFOSIS DE LOS PÁJAROS

83

Avui, dijous 21 d’octubre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, es projectarà el film La metamorfosis de los pájaros de Catarina Vasconcelos. Com és habitual, la pel·lícula s’emetrà en versió original en portuguès subtitulada a l’espanyol. El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis i 6 euros per als no socis.

La metamorfosis de los pájaros de Catarina Vasconcelos és un documental biogràfic de cinema esperimental. Al llarg dels 101 mintus, hi intervenen Manuel Rosa, João Móra, Ana Vasconcelos, Henrique Vasconcelos, Inês Campos i Catarina Vasconcelos.

El documental relata la història de Beatriz i Henrique, que es coneixen, s’enamoren i se casen, quan ella tenen 21 anys. Henrique és un oficial de la marina i s’embarca a la mar durant una temporada. Beatriz queda a càrrec dels seus sis fills a casa. Una dia mor de forma totalment inesperada. El seu fill major és Jacinto, que des de la infància ha somniat en convertir-se en ocell. Jacinto és son pare de la directora Catarina Vasconcelos, la mare de la qual també va morir quan ella tenia 17 anys. Després de la seva mort, Catarina va començar a fer feina en un projecte anomenant “La metamorfosis de los pájaros”.

Dijous que ve, 28 d’octubre, s’emetrà La mujer del espía de  Kiyoshi Kurosawa amb la qual es tancarà el primer mes de cine-club d’aquesta temporada. Pel mes de novembre, continuaran les sessions de cinema al Club Pollença. Tan aviat com disposem de la cartellera de novembre, la vos donarem a conèixer.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT