CINEMA AL CLUB: JINETES DE LA JUSTICIA

90
Fotogramas del film "Jinetes de la justicia" amb el qual avui s'inaugura la temporada de Cine-Club.

Avui, dijous 7 d’octubre, a les 20’30 hores, es reprèn la temporada de cinema al Club Pollença amb la projecció del film Jinetes de la justicia de Thomas Jensen. Com és habitual, la pel·lícula s’emetrà en versió original subtitulada a l’espanyol. El preu de l’entrada es manté en 4 euros per als socis i 6 euros per als no socis.

Estrenada l’any 2020, Jinetes de la justicia està dirigida pel danès Thomas Jensen i interpretada per Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Gustav Lindh, Roland Møller, Nicolas Bro, Lars Brygmann, Albert Rudbeck Lindhardt, Morten Suurballe, Jakob Ulrik Lohmann, Rikke Louise Andersson, Jesper Groth, Gustav Dyekjær Giese i Henrik Noél Olesen, entre altres.

L’argument d’aquest thriller gira entorn del militar Markus que ha de retornar a casa amb la seva filla dolescent, Mathilde, quan la seva dona mor en un tràgic accident de tren. Tot sembla ser a causa de la mala sort, fins que Otto, un expert en matemàtiques i també passatger del tren sinistrat, sorgeix amb dos excèntrics col·legues, Lennart i Emmenthaler. Otto està convençut que hi ha algú rere de tot plegat.

Tràiler de Jinetes de la justicia en versió original substitulada a l’espanyol.

Cartellera d’octubre al Club Pollença

La cartellera de cinema al Club Pollença per al mes d’octubre contempla la projecció de Mandíbulas de Quentin Dupieux (14 d’octubre), La metamorfosis de los pájaros de Catarina Vasconcelos (21 d’octubre) i La mujer del espía de  Kiyoshi Kurosawa (28 d’octubre).

PUBLICITAT

Tots aquests films es projectaran en dijous, a les 20’30 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT