CINEMA AL CLUB: HELMUT NEWTON: THE BAD AND THE BEATIFUL

83

Avui, dijous 3 de desembre, a les 20’30 hores, hi ha sessió de cinema al Club Pollença. Es projectarà el documental Helmut Newton: The Bad and the Beautiful de Gero von Boehm. Com és habitual, la pel·lícula es podrà veure en versió original, o sigui en anglès, i subtítols en espanyol.

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat i de 6 euros per als que no ho són.

Tràiler del documental Helmut Newton: The Bad and the Beautiful que es projecta avui al Club Pollença.

A més d’intervencions del fotògraf Helmut Newton, el documental dona veu a Isabella Rossellini, Charlotte Rampling, Catherine Deneuve, Grace Jones, Claudia Schiffer, Marianne Faithfull i Anna Wintour.

Estrenat al 2020, al llarg de 93 minuts, Helmut Newton: The Bad and the Beautiful recull com les dones varen ser sens dubte l’essència de la feina del llegendari fotògraf. Les estrelles dels seus icònics retrats i editorials de moda -des de Catherine Deneuve fins a Grace Jones, Charlotte Rampling o Isabella Rossellini – aporten la seva interpretació sobre la vida i l’obra d’aquest controvertit geni. Un retat fet ara per les retratades aleshores. Provocatiu, revolucionari i subversiu, la seva representació de les dones segueix provocant una pregunta: elles eren protagonites o objectes?

PUBLICITAT

Les altres pel·lícules de desembre

A més de Helmut Newton: The Bad and the Beautiful, aquest mes de desembre al Club Pollença, es projectarà Un divan en Túnez (dijous 10 de desembre) i Lua Vermella (dijous 17 de desembre).

Els dies 24 i 31 de desembre, coincidint amb les nits de Nadal i de Cap d’Any, no hi haurà sessions de cinema.

Mesures covid-19

Per fer front a la pandèmia del coronavirus i evitar contagis, s’ha reduït l’aforament del Saló d’Actes a 80 persones i s’ha de respectar el distnaciament físic. A més a més, és obligat dur mascareta i usar gel hidroalcòlic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT