CHIGOZIE DARLIINGTON UDE, NOU CAPELLÀ DE POLLENÇA

1177
Chigozie Darlington Ude, el nou capellà de les Parròquies de Pollença.

El passat dimecres 14 de setembre, coincidint amb la festa de la Santa Creu, va arribar a Pollença un nou capellà, Chigozie Darlington Ude, qui era a Mallorca des del 16 de juny de 2022.

Chigozie Darlington Ude va néixer el 5 de febrer de 1987 a Aba, a l’estat d’Abia (Nigèria) i va ser ordenat sacerdot catòlic el 4 d’agost del 2018. Després de ser ordenat, “vaig treballar com a vicari a la parròquia de St. Michaels Egwu Achi Oji-River Enugu, estat de Nigèria. de setembre de 2018 a desembre de 2018”, explica Chigozie Darlington Ude.

Llavors “vaig treballar com a rector de l’Església Catòlica St. Matthew Nenwenta, Enugu Nigèria de desembre de 2018 a juny de 2022. A la diòcesi també sóc el subdirector i de Justícia, desenvolupament, pau i caretes (Jdpc). Sóc també el capellà dels joves”, comenta Chigozie Darlinton Ude.

Com s’ha deixat entreveure, Chigozie Darlington Ude fa tres mesos que va arribar a Mallorca, fruit d’un acord entre el seu Bisbat i el Bisbat de Mallorca, segons el qual es comprometen a rebre capellans procedents d’aquell país perquè ajudi les parròquies mallorquines durant un temps. D’aquesta manera, poden aprofundir en la seva formació acadèmica i pastoral.

PUBLICITAT
PUBLICITAT