CHANSON DU VOYAGE ALS SEGLARS, PIANO DE CINE A LES FESTES DEL CARME

742
Stephanie et la Caravane, música del món per al públic pollencí.
Stephanie et la Caravane, música del món per al públic pollencí.

Entre les propostes per aquest divendres 10 de juliol, hi ha dos concerts: el de Stephanie Cadel et la Caravane que presentaran el seu primer disc Chanson du Voyage, a partir de les 22 hores, a la plaça dels Seglars de Pollença i el d’Un piano de cine a càrrec del pianista Jorge Gil que, en acabar el pregó de Festes, actuarà a l’Església del Port.
Stephanie et la Caravane, una banda formada per músics d’arreu del món, aparcaran a la plaça dels Seglars per comunicar amb el públic pollencí a través de la música, una música fresca, plena de matisos… que connecta amb el seu estil propi, forjat a partir de la cançó francesa, del folk, del swing i del jazz.
Més convencional, el pianista Jorge Gil interpretarà fragments de bandes sonores a través del concert titulat Un piano de cine, a l’Església de la Mare de Déu del Carme al Port. El recital de Gil començarà després del pregó de les Festes del Carme que pronunciarà la llicenciada en Història de l’Art, Sílvia Pizarro, a partir de les 21 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT