CESSAT EL GERENT DE LA RESIDÈNCIA DE POLLENÇA

991
El gerent de la Residència de Sant Domingo, Antoni Pons, amb el batle Cifre Ochogavia i la regidora Cerdà Nadal durant la roda de premsa per la vacunació i les PCR d'aquests dos polítics pollencins.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, acaba de confirmar el cessament de qui ha estat gerent de la Residència de Sant Domingo durant els darrers mesos, Antoni Pons Miró.

El batle Cifre Ochogavia ha explicat que el cessament és degut a què “ell tenia un contracte d’alta direcció la qual cosa impedia que fes feina en un altre lloc. Per tant, ell havia incomplit una clàusula del contracte, perquè, a més de fer feina a la Residència, feia feina en un altre centre d’assistència social. Per això, ja es va rescindir el contracte, perquè era una clàusula directe d’incompliment. No hi ha hagut cap expedient sancionador ni res per l’estil”.

És més, Cifre Ochogavia ha assegurat que “no és una pèrdua de confiància, perquè això s’entendria que hauria seguit un altre procediment”. Convé recordar que Antoni Pons Miró fou nomenat gerent de la Residència de Sant Domingo l’1 de juliol de 2020.

Pel que fa al futur d’aquesta plaça, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha apuntat a dues bandes. I és que si bé ha reconegut que “caldrà treure una nova convocatòria per a seleccionar un nou gerent”, també ha avançat que “de totes maneres, estam pendents de l’IMAS, perquè, més prest o més tard, s’haurà de traspassar la competència d’aquesta residència al Consell de Mallorca”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT