Cerquen 40 figurants per recrear els Moros i Cristians per a una sèrie alemanya

743

Una productora cerca pollencins que es vulguin vestir durant un dia per recrear el simulacre del Moros i Cristians per a una sèrie alemanya. Els seleccionats cobraran 70 euros per un dia de feina. Això sí, el rodatge és a Fornalutx.

El rei de Palma

Der König von Palma (El rei de Palma) és una sèrie que s’emet al canal RTL alemany basada en fets reals que tracta sobre un grup d’immigrants que arriben a Mallorca després de la caiguda del mur de Berlín. Ja a l’illa, el seu protagonista compleix el seu somni d’obrir una cerveseria a la platja de Palma.

D’Studio Cactus, una de les productores de la sèrie, expliquen que en aquests moments s’està rodant la segona temporada de la sèrie, on la família ja està establerta a Mallorca i els fills ja van a escola aquí. Per això a aquesta temporada fan moltes rutes per l’illa i a una escena es troben amb la festa dels Moros i Cristians de Pollença.

70 euros per fer de Moro o de Cristià

Per rodar aquesta escena, la productora està cercant 40 figurants que puguin recrear la festa. Els encarregats del càsting detallen que serà una feina remunerada i amb contracte. Segons la pàgina web d’Studio Cactus es pagaran 70 euros nets per dia de feina. El rodatge serà el 24 d’octubre i el dia 20 s’ha d’anar a fer una prova de vestuari. Els requisits són tenir més de 18 anys i ser resident a Mallorca. Els interessats es poden apuntar a la web www.studiocactus.es, allà hi trobaran les condicions laborals. Als comentaris s’ha de posar “moros y cristianos”.

PUBLICITAT

El simulacre dels Moros i Cristians a Fornalutx

De la productora expliquen que per a l’escena s’usaran imatges d’arxiu, i les que es rodin noves es faran a Fornalutx. El motiu és que allà els carrers són més estrets i amb menys gent serà més fàcil recrear una multitud. Cal dir que rodar a llocs diferents del lloc que es representa és una pràctica molt habitual en tots els rodatges cinematogràfics.

Fotograma de la série

Segona temporada

La sèrie es va estrenar el 24 de febrer al canal alemany RTL i de moment no hi ha previsió que pugui ser doblada o subtitulada per ser emesa a Espanya. La primera temporada ha estat tot un èxit i va ser rodada majoritàriament a Palma i a Can Picafort. Per rodar la primera temporada el 2021, es varen contractar prop de 2.500 figurants per fer de turistes.

PUBLICITAT