CENTRE D’ACCESSIBILITAT UNIVERSAL DE LA PLATJA DELS TAMARELLS JA FUNCIONA

94

La platja dels Tamarells, al Port de Pollença, es va posar en funcionament el centre d’accessibilitat univesal; un espai adaptat per garantir l’accés a la zona de bany en condicions de confort, seguretat i igualtat per a les persones amb problemes de mobilitat.

Ben davant la plaça Joan Cerdà, el centre d’accessibilitat universal del Port de Pollença funcionarà fins al mes d’octubre. Ara bé, mentre que entre juny i setembre, estarà obert cada dia, el que queda de maig i el mes d’octubre, tancarà cada dilluns. L’horari d’atenció al públic també variarà en funció dels mesos: el mes de maig estarà obert d’11 h a 14 h; el juny, d’11 h a 16 h; el juliol i l’agost, de 11h a 18h; el setembre, d’11 h a 16 h i a l’octubre, d’11 h a 14 h.

Aquest centre compta amb personal especialitzat en atenció a les persones amb discapacitat per poder oferir un servei que respongui a les necessitats desitjades.

Enguany, s’ha canviat la pèrgola que cobreix una plataforma de 70m2 amb coberta de canyisset, la qual ofereix molta més amplitud i millora les condicions del servei.

PUBLICITAT

També s’han instal·lat passarel·les adaptades que condueixen fins a la zona de bany per facilitar l’accés de cadires de rodes i porten una guia als laterals per a les persones invidents.

El servei d’accessibilitat universal és un element fonamental per a la consecució d’una societat basada en la igualtat de drets i d’oportunitats i és per aquest motiu que s’ha apostat per oferir i proporcionar els mitjans adients per fer-ho possible.

L’explotació de les platges turístiques del Port de Pollença és cosa de l’Associació de Veïns del Port de Pollença. Ara bé, el funcionament d’aquest espai és coordinat per l’Ajuntament.

PUBLICITAT