CELEBRAT EL CAMPIONAT DE BALEARS DE BÀDMINTON AL PAVELLÓ DE POLLENÇA

255
Components del Club Bàdminton Pollença que participaren al Campionat de Balears celebrat a Pollença

Gran cap de setmana de Bàdminton a Pollença que va albergar els Campionats de Balears de Bàdminton amb totes les seves categories.

Com no podia ser d’altra manera jugant a ca seva, els jugadors i jugadores del Club Bàdminton Pollença completaren una gran actuació, sobretot per part dels veterans i els sub 15. La categoria femenins veterans va esser pràcticament per les pollencines amb la medalla de plata per n’Estannia i la medalla de Bronze per na Maria. Pel que fa els dobles destacar els Bronzes d’en Jill i n’Estannia compartit amb en Miquel Àngel i na Maria. A la categoria de dobles Masculins, Onofre i en Martí assoliren la tercera plaça després de caure a les semifinals amb els guanyadors del torneig a un matx espectacular.

Jill i Miquel Àngel

Els nins varen córrer desigual sort. L’alcudienca Laia Méndez amb la seva parella de dobles la pollencina Paula es varen endur la medalla de bronze i les pollencines Claudia i Caterina es varen endur també el bronze en dobles femenins sub 15. Però els individuals no ens varen anar tan bé, l’alcudienca Antia no va poder passar al quadre final com tampoc ho va aconseguir n’Esteve que, tot i fer un excel·lent torneig, no va poder amb la seva categoria sub 13, que va esser la més concorreguda de tot el torneig.

Tomeu i Miquel

Des del Club Bàdminton Pollença destaquen que va ser una gran jornada en un dels millors pavellons de les balears per practicar aquest esport.

PUBLICITAT
Claudia i Caterina, bronze en dobles femenins sub 15.
PUBLICITAT