Caterina Amengual parlarà sobre la recuperació ambiental de la Badia de Pollença al Club Nàutic

232

Aquest dijous dia 23 de març de 2023 a les 19 hores, a l’aula mediambiental del Reial Club Nàutic de Port de Pollença, la consultora ambiental i membre del grup d’ecologia interdisciplinar de la Universitat de les illes Balears, la Doctora Caterina Amengual Morro, parlarà sobre “Avantprojecte per a la recuperació ambiental de la badia de Pollença: un repte i una missió compartida”. L’entrada és gratuïta i tothom hi està convidat.

Caterina Amengual és especialista en socio-ecologia del sanejament i gestió d’aigües, que va ser la temàtica del seu doctorat. Ha treballat com assessora ambiental en el sector privat i a l’administració pública, va ser la Directora Insular de Medi Ambient del Consell de Mallorca (2010-2011), Directora General d’Espais Naturals i Biodiversitat (2015-2016) i ha treballat a quatre ajuntaments de Mallorca.

A la seva xerrada, explicarà la seva aportació a l’avantprojecte per a la recuperació ambiental de la Badia de Pollença des dels seus coneixements en sanejament d’aigües, el diagnòstic de l’estat de l’aigua a la badia i el programa de mesures que es posarà en marxa per la millora de la qualitat d’aquesta aigua, incloent canvis en el clavegueram i el funcionament de la depuradora. Aprofitau aquesta oportunitat d’informar-vos sobre un projecte que ens afecta molt i de fer-li les preguntes que tengueu.

PUBLICITAT