CAT PROTECTION ORGANITZA UNA RIFA DE NADAL

199

Cat Protection Pollença, una associació dedicada al control de moixos, organitza una Rifa de Nadal amb molts de premis i l’objectiu de tenir cura de les colònes de moixos al municipi.

El sorteig es farà el 18 de desembre de 2021 i es rifaran premis com ara un menú del dia per a dues persones a La Llonja, una sessió de paddle surf per a dues persones amb SUP Mallorca, dues classes de ioga platge amb Yoga Divine Mallorca, una sessió fotogràfica a Marta Formes Fotografia, una paella per a dos i una botella de vi al Casinet; una classe o experiència de submarinisme a Tramuntana Diving & Adventure per a principiants o experimentats; o una hora de tractament amb Florianne Scala de Reflexiologia Podal Pollença.

El preu dels tiquets és de 5 euros i es poden comprar al local que Cat Protection tendrà obert cada dissabte abans de Nadal, a la cantonada del carrer Elcano del Port de Pollença o bé online. Per això, els donatius s’han de fer als comptes corrents de Cat Protection que són:

Al Regne Unit:  
Cat Protection Pollensa
Sort Code: 30-97-77 
Account: 23581960
A Mallorca: 
Colonya Caixa Pollensa Saralegui, Puerto Pollensa 
IBAN: ES3920560001022037947526Account: 2037947526 
BIC: CECAESMM056

Especificant que aquell donatiu és per al SORTEIG. A continuació, heu d’enviar un correu electrònic a info@catprotectionpollensa.com amb les vostres dades de contacte, import pagat i data en què s’ha fet l’ingrés, perquè Cat Protection Pollença pugui destinar les vostres entrades al sorteig.

PUBLICITAT

Cat Protection Pollença

Cat Protection Pollença és una associació l’objectiu de la qual és controlar les colònies de moixos que proliferen al municipi de Pollença. Per això, es dediquen a aplegar moixos de carrer per castrar-los i alliberar-los o bé donar-los en adopció.

Paral·lelament a aquesta tasca de control, també donen menjar a uns 450 moixos cada dia. I tot de manera voluntària. Si voleu conèixer millor aquesta associació, podeu visitar el lloc web www.catprotectionpollensa.com i, si voleu, podeu fer una donació.

PUBLICITAT