Cat Protection denuncia el maltractament d’una altra moixeta amb cremades

362
Foto: Cat Protection

Ahir diumenge, els voluntaris de Cat Protection van acollir una moixeta amb cremades a diferents parts del seu cos, possiblement causades per aigua o oli calent. Segons ha explicat aquesta associació del Port de Pollença, la moixa es va apropar a una dona a la zona del Bosquet de Boquer, que li va donar menjar i va alertar una voluntària de Cat Protection, que la va recollir amb una caixa de transport i la va dur al centre d’acollida.

La moixeta ja ha estat visitada pel veterinari, que ha confirmat que, tot i el seu aspecte preocupant, les ferides estan cicatritzant i es recuperarà totalment.

No és el primer cas com aquest que detecten

Cat Protection ha anunciat que denunciarà els fets a la Guàrdia Civil, ja que no és el primer cas d’aquest tipus que han viscut. El mes de maig de 2021 va desaparèixer una altra moixa, anomenada Molly, de la colònia controlada on vivia, i uns dies més tard va ser trobada amb la cara cremada per oli calent. Els voluntaris de Cat Protection la van recollir i la van dur al veterinari. Posteriorment va ser reintroduïda a la colònia.

El maig de 2021 una altra moixa va ser cremada. Foto: Cat Protection

Des de l’associació han explicat que en ocasions, persones sense escrúpols fan servir aigua o oli calent per espantar els gats de les seves propietats, provocant casos com aquest.

PUBLICITAT

Actualment, la moixa que van rescatar ahir està en acollida amb Cat Protection i esperant ser adoptada per una nova família.

Cat Protection vol manifestar el seu agraïment a les persones sensibles que quan es troben casos com aquest no miren a un altre banda i fan el que poden per ajudar sense esperar res a canvi.

PUBLICITAT