Carreteres tancades aquest divendres pel pas del Rally 550 Challenge Mallorca

633

Avui, dijous 6 d’octubre, ha començat el a Port Adriano la segona edició del Rally 550 Challenge Mallorca. Durant 3 dies, fins el dissabte 8, mig centenar de grans pilots i campions de vuit països diferents hauran de fer 16 trams cronometrats i més de 550 quilòmetres de competició arreu de Mallorca.

Els afeccionats al motor podran gaudir de 22 marques diferents de vehicles i autèntiques joies automobilístiques que són història viva del motor, tant de clàssiques com modernes i actuals.

La II edició de la 550 Challenge de Mallorca ha arranca avui horabaixaamb dos trams, Estellencs-Andratx i Andratx – Capdellà. Demà, alguns dels trams a recórrer són Campanet – Pollença, Pollença – LLuc i – Gorg Blau – Mirador Ses Barques. La competició finalitzarà el 8 d’octubre amb diferents sortides des de Port Adriano i es disputaran trams com Coll Sa Creu – Coll d’Estords – Esporles o Esporles – Puigpunyent.

Carreteres que es tancaran a Pollença

  • Camí vell de Pollença a Campanet. El tram situat entre l’inici del camí vell de Campanet a la carretera Ma-2200 (Pollença-Sa Pobla) i les coves de Campanet (Camí de na Pontons) estarà tancat entre les 8:50 i les 13:20 del lmigdia.
  • Carretera Pollença a Lluc. El tram situat entre el Pi de Son Grua i l’entrada de la finca de Femenia estarà tancat de les 9:30 a les 14:00 de l’horabaixa.
PUBLICITAT
PUBLICITAT