CARLOTA CÁCERES I LES “CONVERSES DE MARIMBA I ASPIRADORA” ARRIBEN AL MOLL

120
Foto de la web de Carlota Cáceres.

Aquest diumenge 20 de juny, a les 20 hores, al Saló d’Actes del Port de Pollença, la percussionista Carlota Cáceres presentarà les “Converses de marimba i aspiradora”. L’entrada a aquest concert és gratuïta, però les places són limitades.

Coneguda pel públic pollencí com a organitzadora de la Trobada de Percussió de Pollença, Carlota Cáceres és una versàtil percussionista, compromesa amb l’encàrrec de noves peces i especialitzada en la interpretació de música contemporània tant en solitari com en cambra.

Carlota Cáceres

Original de Badajoz, Carlota es va graduar amb Matrícula d’Honor i Premi Fi de Carrera al Conservatori Superior de les Illes Balears. Posteriorment, va obtenir el diploma de Màster en performance en Hochschule für
Musik der Stadt Basel.

Ha guanyat el primer i segon premi de Kiefer Hablitzel Stiftung Wettbewerb, així com també el Premi Förderpreis der BOG für Junge Musikerinnen i la bossa d’estudis de Foundation Nicati de Luze.

PUBLICITAT

Ha participat a Tromp Pecussion Eindhoven i ARD Musikwettbewerb.
És membre fundador de TAMGRAM TRIO i ZAUM_percussion, toca habitualment amb Zone Experimentale i Nou Ensemble, ensembles enfocats al desenvolupament de nous conceptes i nova música.

Carlota ha tocat a Ensemble Akademie Freiburg, Darmstadt Ferienkurse für Neue Musik, Manifeste, Ojai Music Festival, Lucerne Festival, Milano Musica, Davos Festival, Huddersfield Contemporary Music Festival, ZeitRäume Basel, Festival de Música de la Mancha, Festival Carmelo
Bernaola, Ensems, Mixtur, Festival de Música Contemporánea de Alicante, Young Euro Classic Festival, XIX Cumbre Iberoamericana de Jefes de Estado y de Gobierno i al Festival Internacional de Música Contemporánea de Gijón.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT