CARLES ENRICH I DATAAE INICIEN ANIT LA SETMANA D’ARQUITECTURA I DISSENY CLUB POLLENÇA

276

Avui vespre, a les 20’30 hores, el pati de l’Ajuntament de Pollença acollirà la primera jornada de la Setmana d’Arquitectura i Disseny Club Pollença, essent la referència estival de l’arquitectura a les illes Balears.

Aquesta vuitena edició tindrà lloc des d’avui, 16 d’agost, fins al dimecres 18 d’agost, i reunirà sis professionals i estudis locals, nacionals i internacionals que desenvolupen o han desenvolupat projectes rellevants a les illes Balears.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de Carles Enrich Studio que, entre molts projectes, ha realitzat el del PAC Pollença. A les 21’15 hores, intervindrà l’estudiDATAAE–Claudi Aguiló, que entre molts projectes ha realitzat el dels habitatges de l’Ibavi Can Ribes a la Soledat.

La plaça de Sencelles –per Moneo Brock–, el projecte de Camper per a la zona de Gomila –per MVRDV–, el col·legi Arimunani –per Aulets–, i l’obra de Henri Quillé a Formentera –explicada per Guillem Aloy– seran el nucli de les conferències dels propers dies d’aquesta nova edició de la Setmana d’Arquitectura i Disseny Club Pollença. Els sis convidats parlaran, a més, d’alguns altres dels seus projectes, de la seva filosofia, de sostenibilitat, de recerca, docència, materials, premis, i fins i tot de viatges.

PUBLICITAT

A causa de l’aforament limitat del pati de l’Ajuntament de Pollença i per a garantir totes les mesures de seguretat, es demana que reserveu la vostra entrada gratuïta.

PUBLICITAT