UN CAP DE SETMANA COMPROMÈS

67

Taller de detergents

Demà, dissabte 12 de maig, entre les 10 i les 12 hores, a l’Ateneu de Pollença, fan un taller per aprendre a fer detergents i suavitzats, així com també sabons d’higiene personal.


Organitzat per l’associació Cap de Fibló, el taller és obert a tothom. Així que si hi estau interessats us podeu inscriure enviant un correu electrònic a capdefiblo2016@gmail.com, indicant el nom i el telèfon de contacte.

El preu per als socis de Cap de Fibló és de 5 euros i per als que no són socis és de 10 euros. Aquestes quantitats s’han d’abonar en efectiu el mateix dia del taller, a l’Ateneu de Pollença (carrer Metge Sureda, 8).

El material es proporcionarà allà mateix i, en acabar, tothom obtindrà una mostra dels productes elaborats.

PUBLICITAT

L’objectiu del taller, a més d’aprendre a fer detergents, suavitzants i sabons per a la llar i per a la higiene personal, és demostrar que la sostenibilitat comença per un mateix. Per aquesta raó, es faran diferents receptes per fer aquests productes.

Visita guiada i tango al Museu

Demà, dissabte 12 de maig, a les 10’30 hores i a les 12 hores, hi haurà la visites guiades i tango al Museu de Pollença. Durant la visita, s’aproparà els assistents a l’obra d’Atilio Boveri, tan ben representada al Museu pollencí.


Aquesta activitat s’emmarca dins les activitats amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Divendres 18 de maig, a les 17 hores i a les 18’30 hores i dissabte 19 de maig, a les 10’30 hores, a les 12 hores, a les 17 hores i a les 18’30 hores, tornarà haver-hi visites guiades i tango al Museu, així com també el 26 de maig, quan retornaran a l’horari habitual.

Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament cosa que es pot fer a través del telèfon 971531166, entre les 10 i les 14 hores, o bé a través del correu electrònic auxmuseu@ajpollenca.net, ja que les places són limitades.

Circ: Rojo

També demà dissabte 12 de maig, a les 18 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, la companyia Mireia Miracle posarà en escena Rojo, el viatge d’un clown cap als límits, molt especialment cap aquells límits que vénen imposats i també cap aquells límits que cadascú es posa a ell mateix.


Rojo és un espectacle adequat per a públic de totes les edats.

Lletres contra la violència domèstica

Aquest diumenge 13 de maig, entre les 10’30 i les 14 hores, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, hi haurà una Fira de Maig per a les víctimes de violència domèstica. Organitzada pels Ther Nord Mallorca Branch of the Calvià Lions, compten amb la col·laboració dels voluntaris pollencins d’Onit que faran una lectura de relats i poemes sobre la violència domèstica.


A més a més, hi haurà menjar casolà, música, ball, jocs, contacontes, cares pintades, bric-a-brac (ornaments, objectes de col·lecció) i parades de llibres, rifes, dibuixos i pintures originals d’artistes locals.

S’acceptaran donatius i aportacions de menjar casolà, bric-a-brac i llibres. Per això, us podeu posar en contacte amb Susan a través del telèfon 636914425.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT